Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hopea Palvelut Oy

Hopea Palvelut Oy on perustettu Karungin Palvelukoti ry:n toimesta 3.10.2008. Palveluyhtiö on merkitty kaupparekisteriin 6.11.2008. Yhtiön tarkoituksena on tuottaa hoiva-, kotihoito-, sairaanhoito-, tuki-, turva- ja kuntoutuspalveluja sekä koulutus-, konsultointi- ja neuvontapalveluja. Lisäksi toimiala pitää sisällään myös juhla- ja pitopalvelua, lounaskahvilatoimintaa, näyttely- ja messutoimintaa sekä tuotemyyntiä, julkaisutoimintaa ja franchising-toimintaa.

Palveluyhtiössä toimintansa on aloittanut 20.11.2008 Meän Hovi Torniossa, Satamakatu 12. Meän Hovi on upeasti sisustettu ja viihtyisän rauhallinen lounaskahvila, joka tekee tilauksesta juhla- ja pitopalvelua sekä vuokraa upeita tilojaan yksityistilaisuuksiin. Meän Hovissa on tarjolla hyvää kotiruokaa lounasaikaan arkisin sekä leivoksia ja kotiruoka-annoksia, myös kotiin haettavaksi.

Hemmottele itseäsi hyvällä ruualla ja viihtyisällä ympäristöllä, tarjous myös työpaikkaruokailusta. Järjestämme kaikki juhlasi ja yksityistilaisuudet, kokoustarjoilut ja saunaillan tarjoilut ammattitaidolla. Kysy tarjouksia ja varaa juhla- ja pitopalvelu Meän Hovista:
kokit P. 040-552 5487.

Hopeahoiva on aloittanut kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelujen tuottamisen v. 2009 aikana. Toiminta-alue on Tornio, Kemi, Keminmaa ja Ylitornio. Hopeahoivan palveluita kannattaa tiedustella joko itselle tai omaiselle, yhteystiedot löytyvät sivuiltamme. Toimimme palvelusetelituottajana Torniossa. Yhteydenotot palveluohjaajille P. 040-801 7017.

Hoivapalvelut oikeuttavat verotuksessa hakemaan kotitalousvähennyksen, joka kannattaa nyt hyödyntää tilaamalla kaikki kotiin tarvittavat palvelut perushoidosta kodinhoitotehtäviin, siivous ja asiointiapu mukaan lukien. Tuotamme korkealaatuisia palveluja ammattitaitoisen ja koulutetun henkilöstön toimesta.

Hopea Palvelut Oy:n omistaa Karungin Palvelukoti ry, jolla on 45 vuoden kokemus ikäihmisten palvelujen tuottamisesta. Olemme luotettava ja turvallinen toimija, joka tuntee paikalliset olosuhteet.

Alkuun